Losse TL5 adapters en TL lampen

Op uw TL verlichting besparen met t5 tl adapter?

Met de t5 tl adapter, 40-60% besparen op elektra? Verlichting is voor veel organisaties een grote energiekostenpost. Voor Energievizier tijd om daar verandering in te brengen. In veel panden hangt nog steeds oude traditionele TL-verlichting van het formaat T8. Door deze T8 TL verlichting eenvoudig te vervangen door energiezuinige T5 TL verlichting kan tot 58% worden bespaard op de verlichtingskosten. Echter deze T5 TL buis is anders van afmetingen en past daarom niet in de aanwezige armaturen. Tot voor kort moesten deze armaturen vervangen worden, wat een aanzienlijke kostenpost was. Dit was ook de reden waarom veel bedrijven afzagen van deze omwisseling.

TL_zonder_spiegelTijd voor iets anders

De t5 tl adapter die door Energievizier wordt verkocht lost dit probleem op.

 Door de energiezuinige T5-buis te leveren in de t5 tl adapter wordt het mogelijk om deze nieuwe techniek toe te passen in uw bestaande armaturen. Zonder aanpassingen kan direct voordeel behaald worden. Geen ingewikkelde installatie. Dit betreft enkel het verwijderen van de starter en het vervangen van uw oude lamp voor een nieuwe T5 adapter. Binnen twee minuten kunt u al energie besparen!

Of toch liever LED?

Kijk dan op onze speciale pagina waar het verschil tussen de LED en TL5 oplossingen wordt uitgelegd.

Bijkomende voordelen

Naast directe besparing op uw energiekosten en wordt ook het milieu bespaard. Oude T8 buizen verbruiken aanzienlijk meer energie. Met daarnaast een flinke CO2 uitstoot. T5 verlichting is energiezuinig en zorgt voor een fors lagere CO2 uitstoot. Daarbij is onze SV T5 Adapter volledig recyclebaar.

Naast financiële voordelen wordt dus ook het milieu minder belast

Welke t5 tl adapter past bij uw situatie?

Wij leveren verschillende modellen (Alle modellen staan in onze webshop):

Lengte 1500 mm, 35W met reflector (SKU: 635240)

Lengte 1500 mm, 49W met reflector (SKU: 649237)

Lengte 1200 mm, 28W met reflector (SKU: 628239)

 

Foto besparingen

Alle adapters zijn voorzien van:

  • Cut Off technologie, deze schakelt na opstarten alle overbodige elektronica uit, wat weer extra energiebesparing oplevert
  • Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC), belangrijk voor elektromagnetische afscherming waardoor er geen beïnvloeding van andere elektronica kan plaatsvinden
  • End of Life Detection (EOL). Deze schakelt de lamp uit aan het einde van zijn levensduur. Dit voorkomt het knipperen van de lamp wat voor onnodig stroomverbruik zorgt.

De TL lamp

t5 tl adapterWe leveren standaard onze huismerk lamp in kleurcode 3000 (warm wit)  dan wel 4000 (koel wit) mee. Kleurcode 6100 (daglicht wit)  is op aanvraag mogelijk. Voor een geringe meerprijs leveren we alle adapters zelfs met Philips lampen.

De Reflector

Verder kunt u kiezen uit een uitvoering met of zonder aluminium reflector. De reflector optimaliseert de spreiding van het licht in de juiste richting, daarmee wordt de lichtopbrengst verhoogd.

Besparingen – directe verlaging van uw energiekosten

Simpelweg door het vervangen van uw huidige TL verlichting door onze SV t5 tl adapter. Geen bouwkundige aanpassingen, gewoon het vervangen van de huidige verlichting. Zo bespaart een organisatie met 500 lampen meteen vanaf het moment van vervanging meer dan 8.000 Euro per jaar. Deze besparing is exclusief EIA-subsidiemogelijkheden.

Veelgestelde vragen:

Lees rustig door onze FAQ’s (veelgestelde vragen) of bel ons!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het lagere energieverbruik komt ook tot uiting in een lagere CO2 uitstoot. Zo draagt u direct bij aan een betere samenleving.