Noodverlichting

Energie besparen?  tips voor bedrijven.

Wij willen u laten nadenken over het verbruik van uw noodverlichting! Die branden namelijk 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Ondanks de kleine Wattage van het (TL) lampje loopt dit toch wel op.

Noodverlichting is verlichting die in werking treed, wanneer de normale verlichting als gevolg van een stroomstoring uitvalt. Zij wordt daarom gevoed met een bron die onafhankelijk is van de bron die de normale verlichting voedt, dat is dus een accu of een batterij.

De aanwezigheid van noodverlichting zorgt er in belangrijke mate voor om een veilige situatie voor bezoekers en werknemers te creëren. Door een goed functionerende noodverlichting kunnen risicovolle werkzaamheden veilig gestaakt worden. Daarnaast kunnen hulp- en blusmiddelen worden gelokaliseerd en gebruikt en tenslotte kan men de vluchtroute vinden en deze veilig naar de uitgang volgen.

Energievizier heeft een uitgekiend assortiment waarbij laag verbruik samengaat met veiligheid. Wij bieden complete armaturen, omdat het niet loont om enkel de lamp te vervangen. Met een compleet armatuur weet u zeker dat de veiligheid van u, uw medewerkers en uw klanten gewaarborgd is.

Toen noodverlichting gemeengoed werd dachten we nog niet na over verbruik. Het armatuur moest gewoon branden en zijn taak volbrengen, mocht het nodig zijn. Die tijden zijn veranderd en nu blijkt dat we stiekem veel onnodige kWu verbruiken die niet nodig zijn.

Kies dus nu voor energiebesparende noodverlichting van Energievizier op basis van LED techniek. LED noodverlichting combineert een laag verbruik met een goede lichtopbrengst. De armaturen voldoen vanzelfsprekend aan alle keurmerken en zijn makkelijk te installeren.

energie besparen tips bedrijven