Informatie

De overheid stimuleert op grote schaal energiebesparende middelen. Elektrische auto’s, recyclen en het stimuleren van groene stroom zijn hier voorbeelden van. Bij Energievizier zijn we ook voorstanders van energie besparen. Door onze specialiteit op het gebied van energiezuinige verlichting dragen we ons steentje bij aan een duurzamere wereld. Hieronder informeren we u over het profijt van verlichting van Energievizier voor uw kantoorgebouw of bedrijfspand.

energiebesparende maatregelen energiebesparende maatregelen

Besparing

Alsmaar stijgende energienota’s verhogen uw maandlasten drastisch. Verandering van verlichting levert veelal een besparing op die wel tot 80% kan oplopen. Zowel met eenvoudige ingrepen als met specialistische oplossingen dringt Energievizier samen met u uw verbruik van elektra terug. Dit kan onder meer gerealiseerd worden door plaatsing van zuinige Tl-verlichting, LED verlichting of daglichtoplossingen. Dit uiteraard zonder verlies van comfort voor u als consument!

Duurzaamheid & Milieuvriendelijk

Naast het besparen op uw maandlasten is de verlichting van Energievizier duurzaam en milieuvriendelijk. Met praktische maatregelen zorgt Energievizier ervoor dat we juist die producten voor uw kantoorgebouw of bedrijfspand selecteren die voor uw situatie het meest bijdragen aan een beter milieu. De verlichting en bijhorende producten, waar we bij Energievizier mee werken,  hebben namelijk een langere levensduur dan gewone lampen en zijn na gebruik beter afbreekbaar of worden gerecycled. Dat u daarbij ook nog een mooi rendement kunt maken met deze verlichting maakt het voor u nog interessanter.

Advies

De medewerkers van Energievizier.nl bieden u gratis en vrijblijvend advies over alle denkbare energiebesparende maatregelen qua verlichting. Dat houdt in dat ondernemers hier terecht kunnen met al hun vragen. Zit u met een vraag omtrent duurzame verlichting of wilt u meer weten  over de mogelijkheden omtrent kostenbesparende ingrepen voor uw  kantoorgebouw of bedrijfspand bel dan naar 085-401 71 87 of stuur een e-mail naar info@energievizier.nl.