60% besparing en mooier licht. Energie Vizier biedt met de nieuwe ledpanelen de perfecte oplossing voor Royal Peppers.

Royal Peppers BV belde Energie Vizier met de vraag voor besparing en beter licht. Energie Vizier heeft ze geadviseerd: De meest nieuwe en moderne ledpanelen. Met een dikte van 10mm zijn deze panelen uniek, mooier en besparen energie. Voor Royal Peppers BV de perfecte oplossing. Het kantoor ziet er weer uit als nieuw. Met 60% besparing op elektriciteit én mooier licht zijn ze meer dan tevreden.

Jan van den Bosch startte in 1969 als teler van tomaten en komkommers. In 1990 is de kwekerij overgeschakeld op de teelt van paprika's. Zoons Peter en Patrick zijn gepassioneerde groentetelers die het bedrijf met hun eigen inzicht en visie hebben versterkt.

Voor de uitbreiding van de kwekerij heeft de familie van den Bosch de afgelopen jaren gezamenlijk gezocht naar geschikte locaties voor de nodige uitbreiding. Mede vanwege de gunstige ligging voor de paprikateelt, zoals licht en klimaat, is het bedrijf gestart met een moderne kwekerij in Zeeland. In eerste instantie ontstonden drie aparte bedrijven.

In 2012 besloten de drie paprikakwekerijen samen te gaan onder de naam Royal Peppers. November 2014 was er een mogelijkheid om verder uit te breiden en werd de vierde locatie in Bleiswijk toegevoegd.

Een impressie van de nieuwe situatie:

ledpanelen in plaats van T8 bespaart 60% op stroom

 

40Watt ledpanelen in plaats van T8 armaturen

Een impressie van de oude situatie:

Oude T8 armaturen vervangen

oude T8 verlichting